Με κορωνοϊό ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 1 τενίστας στον κόσμο, μετά από… έξαλλο πάρτι σε κατάμεστο κλαμπ στο Βελιγράδι! (video)

Must Read

Θετικός στον νέο κορωνοϊό βρέθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, μετά από τα… έξαλλα πάρτι στα οποία συμμετείχε στα πάτρια εδάφη!

Ο Σέρβος σούπερσταρ της ρακέτας ήταν το έκτο κρούσμα που προέκυψε από το φιλανθρωπικό τουρνουά Adria Tour που διοργανώθηκε σε Ζαντάρ και Βελιγράδι, εμπνευστής του οποίου ήταν ο ίδιος.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, αρχικά νόσησε ο Βούλγαρος τενίστας Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και ακολούθησαν ο Κροάτης Μπόρνα Τσόριτς, αλλά και οι Μάρκο Πανίκι (γυμναστής του Τζόκοβιτς) και Κρίστιαν Γκρο (προπονητής του Ντιμιτρόφ). Και λίγο μετά τη είδηση ότι βρέθηκε θετικός ο συμπατριώτης του Τζόκοβιτς, Βίκτορ Τροΐτσκι, ήρθε να προστεθεί στη συγκεκριμένη λίστα και το δικό του όνομα. Μάλιστα θετική διαγνώστηκε και η σύζυγός του, Γιελένα Ρίστιτς, ευτυχώς όχι και τα παιδιά τους.

Την είδηση για τον Τζόκοβιτς αποκάλυψε η γαλλική Equipe, καθώς εντός της ημέρας αναμενόταν το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί. Μάλιστα, ο Σέρβος σούπερσταρ είχε επικριθεί έντονα, διότι δεν είχε υποβληθεί αμέσως σε τεστ, αλλά έφυγε από το Ζαντάρ για να επιστρέψει στο Βελιγράδι. Επιπλέον, υπήρξαν έντονες ανησυχίες και επικρίσεις και για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που επικρατούσαν τουρνουά εν μέσω της πανδημίας.

Χόρευαν ημίγυμνοι και αγκαλιασμένοι

Και μάλιστα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όπου οι κερκίδες ήταν κατάμεστες και οι τενίστες πόζαραν χαλαρά για φωτογραφίες σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά και στα «περιφερειακά» δρώμενα, όπως, λόγου χάρη, το περιβόητο πάρτι που έγινε σε νυχτερινό κλαμπ του Βελιγραδίου, με τους αθλητές να τραγουδούν και να χορεύουν… ημίγυμνοι και αγκαλιασμένοι!

  • Δείτε πλάνα από το περίφημο πάρτυ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This