Κυριακή 13/6/2021

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 42 του ο αναλυτής της Εθνικής, Σταμάτης Αντωνίου

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών ο Σταμάτης Αντωνίου, μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής ανδρών, ως αναλυτής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σταμάτης Αντωνίου, ο οποίος είχε αποκτήσει τρεις κόρες από τη σύζυγό του, Σοφία Κοτρίδη, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπάμπη Κοτρίδη, υπήρξε κι ο ίδιος ποδοσφαιριστής, καθώς και τεχνικός διευθυντής του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα…».

Παράλληλα, ο γυμναστής της Εθνικής, Γρηγόρης Μπιζάς, έγραψε για τον θάνατο του συνεργάτη και φίλου του: «Έφυγες νωρίς αγοράκι μου και βιαστικά. Θα θυμάμαι πάντα αυτό το παιδί τον Σταμάτη τον Αντωνίου, τον αναλυτή της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Θα τον θυμάμαι για τη δουλειά που έκανε, για το θάρρος που είχε να λέει την γνώμη του άφοβα όταν πίστευε ότι εξυπηρετούνταν το κοινό συμφέρον. θα τον θυμάμαι για το πόσο πολύ αγαπούσε την εθνική ομάδα. Μα περισσότερο για το πόσο επιτυχημένος οικογενειάρχης ήταν και πόσο πολύ αγαπούσε την οικογένεια του. Για την οικογένεια σου φιλαράκι μου να είσαι υπερήφανος όπως και αυτοί θα πρέπει να είναι για εσένα.

»Εδώ έφθασες στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι εκεί που πας θα συναντήσεις ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συνθήκες να ασχολείσαι με αυτό που τόσο αγαπάς. ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνεργάτη μου, συνάδερφέ μου ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ θα σε θυμάμαι πάντα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ