Βελτιωμένη η ΑΕΚ, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μακάμπι Νετάνια (video)

Must Read

Αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό της η ΑΕΚ, που, μπορεί να αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ αλλά έδειξε αρκετές από τις αρετές της.

Θετικά δείγματα δείχνει η Ένωση, όμως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να… πείσει τον κόσμο της. Η φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο για την κατοχή της μπάλας είναι γνωστή και σε αρκετές περιπτώσεις οι παίκτες του σήμερα έκρυψαν την μπάλα.

Οι Μάνταλος, Ζεράλδες, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Σιμάο ήταν αρκετά καλοί, όμως άπαντες τα… χαλούσαν στην τελική ενέργεια.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 23′, όταν ο Λιβάγια έκλεψε την μπάλα έπειτα από ασφυκτικό πρέσινγκ, έδωσε στον Μάνταλο κι εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία. Το γκολ της ισοφάρισης, η ΑΕΚ το δέχθηκε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκολομπάρτ.

Πέραν του τέρματος, οι Ισραηλινοί δεν έκαναν φάση στο δεύτερο μέρος, όμως, από την άλλη, η Ένωση έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Η ομάδα του Καρντόσο δίνει το τελευταίο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους αύριο Τρίτη 15/7 (11.00) κόντρα στη Σταλ Στάλοβα Βόλα.

Έπειτα οι «κιτρινόμαυροι» θα γευματίσουν στο Κιέλτσε και θα ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής τους στην Ελλάδα.

Τα τυπικά για τον Ολιβέιρα, εν αναμονή της Ρόμα για Βέρντε

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ πλέον, καθώς διαδικαστικά θέματα παραμένουν στη… μέση για την ανακοίνωση της απόκτησης του από την Ένωση. Μάλιστα, η ανταλλαγή των εγγράφων με τη Νόριτς έχει ήδη ξεκινήσει.

Από την άλλη, η κατάσταση για τον Ντανιέλε Βέρντε αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στους μάνατζερ του Ιταλού και τη Ρόμα.

Οι «Τζιαλορόσι» τα έχουν βρει με την ΑΕΚ και πιέζουν τον παίκτη να μετακομίσει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατόν.

https://youtu.be/-pNNRZk1j-4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This