Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του την είχε φυλαγμένη! Έριξε κουτουλιά στον Βάγκνερ και γι αυτό αποβλήθηκε (video)

Must Read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σίγουρα δεν αποτρελάθηκε!

Ο Greek Freak, κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Γουίζαρντς , την οποία νικήσαν με σκορ 126-113, έριξε μία κουτουλιά στον αντίπαλο του Μορίτζ Βάγκνερ.

Ο λόγος γι’ αυτό το ατυχές γεγονός, ήταν ένα επιθετικό φάουλ που επωμίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που οι δύο παίχτες έρχονται αντιμέτωποι, αφού ο Μόριτζ Βάγκνερ, τον είχε χρεώσει και παλιότερα κάποια φάουλ, στα οποία απ΄ ότι φαίνεται ο Γερμανός παίχτης έπαιξε θέατρο.

Συγκεκριμένα το πρώτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην Capital One Arena της Ουάσινγκτον στις 24 Φεβρουαρίου, τον οποίο αγώνα κέρδισαν,  πάλι, οι Μπακς, με 137-134. Σε εκείνον τον αγώνα ο ψηλός των Γουίζαρντς, ισχυρίστηκε ότι ο Γιάννης του έδωσε αγκωνιά, όμως το replay το διέψευσε.

Η δεύτερη περίπτωση όταν οι δυο τους συναντήθηκαν σε επίθεση της ομάδας του Μιλγουόκι με το σκορ στο 118-121, και ο Γιάννης έσπρωξε ελαφρά τον Βάγκνερ. Φυσικά ο Βάγκνερ άρπαξε την ευκαιρία και αντέδρασε υπερβολικά με αποτέλεσμα ο Γιάννης αναγκαστικά, να πάει στον πάγκο για τον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού.

Απ’ ότι φαίνεται ο Βάγκνερ, θεωρεί τον Γιάννη, άσο στο μπάσκετ (όχι ότι δεν είναι), και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκλείσει. Ο Βάγκνερ πήγε να χρησιμοποιήσει τη γνωστή του μέθοδο στο χθεσινό παιχνίδι ΜΒΑ, αυτή τη φορά όμως ο Γιάννης έχασε τη ψυχραιμία του και τον κουτούλησε. Αυτή του η κίνηση πολύ πιθανό να του επιφέρει τιμωρία.

Το αστέρι όμως του ΜΒΑ, δεν συνηθίζει να ξεσπάει και να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, γι αυτό τον λόγο, μετά τη λήξη του αγώνα απολογήθηκε, αναφέροντας πως δεν θα ξαναέπραττε με αυτόν τον τρόπο.

«Ήταν μία άσχημη πράξη. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Είμαστε όλοι άνθρωποι όμως και κάνουμε λάθη. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ και να προχωρήσω.

Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, να με κρατάνε, να με χτυπάνε. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς σκεφτόμουν έχω όλα τα παιχνίδια που οι αντίπαλοί μου με χτυπάνε και έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Λάθος μου. Πρέπει να μάθω από αυτό. Χαίρομαι που παίξαμε ωραίο μπάσκετ, περάσαμε καλά και νικήσαμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα playoffs.

Συνήθως απλώς προσπαθώ να τελειώσω το παιχνίδι και να μην κάνω κάτι χαζό. Κάποιες στιγμές απλώς για μερικά δευτερόλεπτα δεν σκέφτεσαι και κάνεις κάτι χαζό. Σε όλη την καριέρα μου πιστεύω ότι έχω καταφέρει να δείχνω συγκεντρωμένος και να μην επηρεάζομαι από αυτά που μου κάνουν οι αντίπαλες ομάδες. Σήμερα ήταν η μέρα και ελπίζω ότι ήταν η τελευταία φορά που αντέδρασα έτσι. Ξέρω ότι τα χτυπήματα θα συνεχίσουν να έρχονται.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This