Ο Τελικός του Κυπέλλου «έφαγε» την πρεμιέρα της Super League: ΑΕΚ – Ολυμπιακός στις 12 Σεπτεμβρίου!

Must Read

Για τις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τον… πολύπαθο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατ’ αυτό τον τρόπο η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα, αναβάλλεται. Η πρόταση για την συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής πέρασε κατά πλειοψηφία τη Δευτέρα 31/08, κατόπιν έντονης -κατά πληροφορίες- συνεδρίασης, με ψήφους 10-4 και 1 «παρών», με τη Λίγκα να έχει ενημερώσει την Ομοσπονδία ότι δεν συναινεί στη μετάθεση της πρεμιέρας.

Όσον αφορά, εξάλλου, στην έδρα όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, μετά τον αποκλεισμό του ΟΑΚΑ (που, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια αποτελεί έδρα τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού), το οποίο θα κλείσει, προκειμένου να γίνουν βελτιωτικές εργασίες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του είναι σε πολύ κακή κατάσταση, πρώτη επιλογή είναι η Ριζούπολη, ενώ εναλλακτικά προτάθηκε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This