Τέλος(;) στο «σίριαλ»: Ο Μέσι παραμένει στην Μπάρτσα!

Must Read

Στη… μέση, έμεινε, τελικά, η «ιστορική» αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, καθώς, με βάση τα τελευταία δεδομένα, αναβάλλεται (τουλάχιστον) για του χρόνου!

Αυτό, κατά τα φαινόμενα, προκύπτει από την μονολεκτικά καταφατική απάντηση του -πατέρα του superstar της Μπάρτσα και της εθνικής Αργεντινής- Χόρχε Μέσι, στην ερώτηση του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού «Cuatro» για το αν ο Λιονέλ «εξετάζει την πιθανότητα να μείνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μετά να αποχωρήσει ως ελεύθερος».

Ο… πατήρ Μέσι, απάντησε «ναι», αποκαλύπτοντας ότι η συνάντηση που είχε την Τετάρτη 02/09 με τον πρόεδρο των Καταλανών, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου «πήγε πολύ καλά».

Πληροφορίες από την Αργεντινή, εξάλλου, αναφέρουν ότι ο «ψύλλος» εξετάζει το ενδεχόμενο παραμονής στην Μπάρτσα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ το «Cadena SER» προσθέτει ότι, πλέον, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής «δεν είναι σίγουρος για τίποτα, σχετικά με το μέλλον του».

Διαβάστε επίσης: Ουρά κάνουν οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι

Προφανώς, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, εφ’ όσον βέβαια επαληθευθεί το παρόν σενάριο, διαδραμάτισαν το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και η ξεκάθαρη τοποθέτηση των διοικούντων την Ίντερ, σύμφωνα με την οποία δεν σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του… εξάκις κατόχου της «Χρυσής Μπάλας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This