Φιλική ήττα για τον… περίπου Παναθηναϊκό

Must Read

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από την Μπέρσχοτ στην Αμβέρσα σε μια ήττα που έχει πολλά να διδάξει στον Γιώργο Δώνη. Στα αξιοσημείωτα ήταν η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Κολοβού.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, χρησιμοποίησε περισσότερους νεαρούς παίκτες σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Φέγενορντ ώστε να βγάλει συμπεράσματα για τις ικανότητες του ρόστερ.

Ο Σεντ Λούις άνοιξε το σκορ στο 33′ για την ομάδα του με πλασέ απο πλάγια θέση.  Οι πράσινοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Νίκου Βέργου στο 55′.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Πλάκα στο 68′.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο πρώτο μέρος και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού είναι κόντρα στον Αγιαξ την προσεχή Δευτέρα (22/07, 20:00).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπέρσχοτ: Βανχάμελ, Πρισινένκο, Σεν Λουί, Χολτσχάουερ, Μαες (74 Σανουτσί), Πλακά (68’ Ντε Κιρμαικερ), Μπρόνιο, Ρέντα, Βανκάμπ, Σέγκερς, Βορογκόφσκι.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερμεζής, Ζαγαρίτης, Καμπετσής.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This