Ποια καραντίνα; Ποδοσφαιριστές με κορωνοϊό θα ενισχύσουν την ομάδα τους απόψε, με την άδεια της UEFA!

Οι υγειονομικές Αρχές της χώρας εγγυήθηκαν πως δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των παικτών της αντίπαλης ομάδας

Must Read

«Πέρα βρέχει», ως φαίνεται, για την UEFA, καθώς έδωσε το «πράσινο φως» στην Χάποελ Μπερ Σεβά να χρησιμοποιήσει στο αποψινό της παιχνίδι παίκτες της με κορωνοϊό!  

Πρόκειται για τους Ζοσούε, Τάχα και Ραχάμι, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μαζί και με τον προπονητή, αλλά και τον βοηθό της ισραηλινής ομάδας, στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν στους κόλπους της, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν κανονικά το «παρών» απόψε (22/10) στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Οι υγειονομικές Αρχές του Ισραήλ, μάλιστα, εγγυήθηκαν πως δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των παικτών της Σλάβια, καθώς ο χρόνος καραντίνας έχει παρέλθει για όσους είχαν βρεθεί θετικοί, αλλά αυτός φυσικά δεν ικανοποίησε τους Τσέχους που εξέφρασαν έντονες αντιδράσεις.

Δημιουργεί δεδικασμένο

«Ως πρόεδρος της Σλάβια, ήθελα να μπω στο πούλμαν της ομάδας και ο άνθρωπος της UEFA δεν μου επέτρεψε την επιβίβαση αν δεν του έδειχνα πρώτα το τεστ που έκανα στο γήπεδο και το οποίο έπρεπε να είναι αρνητικό. Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας πήγε στη συνέντευξη Τύπου όντας θετικός και χωρίς μάσκα, ενώ παίκτες του που είναι θετικοί συμμετείχαν στην προπόνηση», ανέφερε ο Γιάροσλαβ Τβρντίκ, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση που πάρθηκε από την UEFA και η οποία προφανώς δημιουργεί δεδικασμένο.

Και, ολοκληρώνοντας τον συλλογισμό του, προσέθεσε: «Η Χάποελ ζήτησε μία εξαίρεση από την UEFA, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες της δεν είναι πλέον μεταδοτικοί και βρίσκονται στο στάδιο ανάρρωσης. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω πως η UEFA θα αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά, έχοντας πλέον αυτό το δεδικασμένο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This