«Μυστική» συνάντηση εκπροσώπων της FIFA και της UEFA με Κλάτενμπεργκ και Big-4 της Super League 1!

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ

Must Read

Συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν οι αντιπρόσωποι των FIFA και UEFA, παρουσία και του Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Αντιπροσωπεία των FIFA και UΕFA, αποτελούμενη από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς, τον υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μάριο Γεωργίου και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA και UΕFA στην Ελλάδα Χέρμπερτ Χούμπελ, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι των FIFA και UΕFA, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA – UEFA Πετρ Φούσεκ, είχαν μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο, με τον οποίο συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και θέματα που αφορούν τις διαδικασίες για την επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιό της οργανώθηκε, επίσης, και η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ που μετείχαν στη διαδικασία επιλογής του.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών συναντήθηκαν με τους Δημήτρη Μελισσανίδη (ΠΑΕ ΑΕΚ), Βαγγέλη Μαρινάκη (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιάννη Αλαφούζο (ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Χρυσόστομο Γκαγκάτση (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς, επίσης, και με τον υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, παρακολούθησαν τα ματς Ολυμπιακός – Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν διέρρευσε το παραμικρό

Από τη συνάντηση με τους Big-4 δεν διέρρευσε το παραμικρό για το τι ειπώθηκε από καμία πλευρά, αλλά είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι αναφορικά με τη διαιτησία, καθώς με το… καλημέρα στοχοποιήθηκε ο Αγγλος αρχιδιαιτητής.

Στο μεταξύ, σε επικαιροποίηση των οδηγιών διαχείρισης κρούσματος κορωνοϊού στον αθλητισμό προχώρησε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This