Ο ΠΑΟΚ νίκησε… 0-0 τη Γρανάδα μέσα στην Ισπανία! (video)

Must Read

Σαφώς ανώτερος, ο ΠΑΟΚ απέσπασε «λευκή ισοπαλία» από την Γρανάδα μέσα στην Ισπανία, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με το… τρίποντο της νίκης!

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα ήδη από το πρώτο ημίωρο του αγώνα, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, πρώτα με τον Βαρέλα, η κεφαλιά του οποίου πέρασε μόλις άουτ και κατόπιν με τον Σβαμπ, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ρουί Σίλβα.

Η υπεροχή των παικτών του ΠΑΟΚ, που απειλήθηκε ελάχιστα από τους Ανδαλουσιανούς, συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τελικά αποδείχτηκε άκαρπη, με το σουτ του Α. Ζίβκοβιτς στο 87′ να αποδεικνύεται η τελευταία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να πάρουν οι Θεσσαλονικείς κάτι καλύτερο από τον ένα βαθμό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Αυτό, πάντως, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, που, αν μη τι άλλο, φεύγει με… ψηλά το κεφάλι!

Οι ενδεκάδες των ομάδων:
Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Βαγιέχο, Χερμάν, Ερέρα, Νέβα, Γκοναλόν, Μίγια, Ματσίς, Πουέρτας, Κένεντι, Σουάρεθ.
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ.

  • Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι:

https://youtu.be/40uA00gkUMk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This