Φυσιολογική ήττα για τον Ολυμπιακό στην Αγγλία, 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι (video)

«Καρφωμένοι» στους 3 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές οι «Ερυθρόλευκοι»

Must Read

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Champions League, με τα γκολ να πετυχαίνουν οι Φεράν Τόρες, Γκαμπριέλ Ζεζούς και Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η Σίτι, μία ομάδα αξίας πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, ήταν σαφώς καλύτερη, ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχασε σημαντική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, όπου έπιασε και την καλύτερή του απόδοση, γεγονός που του εξασφαλίζει το δικαίωμα να πει πως το τελικό σκορ ίσως και να τον αδικεί.

Έχοντας δεχτεί ένα γρήγορο γκολ, οι Πειραιώτες κατάφεραν στη συνέχεια να είναι «μέσα» στο ματς μέχρι και το 81′, χάρη στη σαφή βελτίωση που παρουσίασαν στο β’ μέρος, όμως η ανωτερότητα των «πολιτών» ήταν αρκετή για να φτάσουν οι τελευταίοι σε μια ευρεία, τελικά, νίκη.

Καλύτερη στιγμή των «ερυθρολεύκων» αναμφισβήτητα το δίλεπτο 57′-58′, με τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το σκορ, ενόσω ο Σα παρουσιάστηκε σταθερότατος, πραγματοποιώντας σωστές εξόδους, παρά τα τρία γκολ.

Τα γκολ: 12′ Φεράν Τόρες, 81′ Ζεζούς, 90′ Κανσέλο

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (82′ Κανσέλο), Στόουνς, Άκε, Ζιντσένκο, Γκιντογάν, Φεράν Τόρες, Ντε Μπράινε (85′ Ενμέτσα), Φόντεν (69′ Ρόδρι), Μαχρέζ (69′ Ζεζούς), Στέρλινγκ (82′ Σίλβα).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (73′ Μασούρας), Μπουχαλάκης (46′ Πέπε), Βαλμπουενά (85′ Σουντανί), Ραντζέλοβιτς (46′ Μπρούμα), Αραμπί (76′ Χασάν).

  • Δείτε γκολ και φάσεις από το παιχνίδι:

https://youtu.be/9AJSE1MxRbo

H βαθμολογία του Γ’ ομίλου:

  1. Μάντσεστερ Σίτι 9 (9-1)
  2. Πόρτο 6 (6-3)
  3. Ολυμπιακός 3 (1-5)
  4. Μαρσέιγ 0 (0-7)

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές:

4η (25/11)

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι (19:55)

Μαρσέιγ – Πόρτο (22:00)

5η (1/12)

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός (22:00)

Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

6η (9/12)

Ολυμπιακός – Πόρτο (22:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Μαρσέιγ (22:00)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This