Η κίνηση ματ του Μαρτίνς και η απόδοση του Αιγύπτιου που βάζει δύσκολα στον Ελ Αραμπί

«Μπελάς» με τον Χασάν!

Must Read

Ο Ολυμπιακός θέλει τον φαραώ του! Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που επέμενε το περασμένο καλοκαίρι για την αγορά του από την Μπράγκα.

  • Από τον
    Χάρη Δάντση

Μέχρι στιγμής ο Αιγύπτιος φορ έχει σκοράρει πέντε φορές, εκ των οποίων οι τέσσερις στη Σούπερ Λιγκ και η μία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ σε μόλις 415 λεπτά συμμετοχής.

Ο 27χρονος επιθετικός προσφέρει άλλα στοιχεία από εκείνα του Ελ Αραμπί στους «ερυθρολεύκους» και ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι δεύτερος στην… ιεραρχία των φορ, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα βάλει δύσκολα στον Μαροκινό συμπαίκτη αλλά και στον προπονητή του.

Ο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» υπογράμμισε: «Ο πρωταρχικός στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και για να γίνει αυτό πρέπει να παίζουμε καλά… Περιμένω από όλους, όταν έρθει η στιγμή και τους χρειαστεί η ομάδα, να βοηθήσουν». Όσο για το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχοντας συγκάτοικο τον Άρη, ο 50χρονος προπονητής υποστήριξε: «Φυσικά, είναι σημαντικό να βρίσκεσαι στην κορυφή γιατί ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα κυνηγάει τον τίτλο. Ήταν σημαντική η νίκη μας επί του ΟΦΗ, γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς προκειμένου να ανέβουμε στην κορυφή».

Στο μεταξύ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αλλαγής της θερμόφιλης ποικιλίας του χλοοτάπητα με επαναφύτευση της ψυχρόφιλης ποικιλίας. Ήδη ο αγωνιστικός χώρος έχει στρωθεί με μουσαμάδες για να είναι ταχεία η ανάπτυξη της ψυχρόφιλης ποικιλίας, έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να είναι έτοιμος και σε καλή κατάσταση, για να φιλοξενήσει τους αγώνες του νταμπλούχου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This