Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα! Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη

Αποθεώνονται οι Πειραιώτες για τις αμυντικές τους επιδόσεις

Must Read

Άμυνα από… γρανίτη!

  • Από τον
    Χάρη Δάντση

Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ, που συνιστά την καλύτερη επίδοση στα 20 κορυφαία πρωταθλήματα με βάση τη βαθμολογία της UEFA!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πάνω από ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουνγκ Μπόις και η Σλάβια Πράγας, που έχουν δεχτεί δύο τέρματα, αλλά κι από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Ρέιντζερς και Αλάνιασπορ, οι οποίες είδαν την εστία τους να παραβιάζεται τρεις φορές μέχρι στιγμής. Αυτό το θέμα ανέδειξε η πορτογαλική εφημερίδα «Record», αποθεώνοντας τους Πειραιώτες για τις αμυντικές τους επιδόσεις.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς. «Πρόκειται για μια σαφή και αδιαμφισβήτητη απόδειξη της συνέπειας και της ισορροπίας αυτής της ομάδας. Έχει να κάνει με μια διαδικασία που αποτελεί πλέον μέρος του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα έχουμε δείξει μεγάλη συνοχή και συνέπεια και η επιτυχία του αποτελεί μεγάλο κομμάτι του πλάνου μας στο σύνολό του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των νταμπλούχων, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια: «Εκτός από την τεχνική και τακτική ποιότητα των παικτών και την ευφυΐα τους, και έχουμε παίκτες εξαιρετικής ποιότητας, η οποία είναι η πιο σημαντική, θέλω να αναφέρω ότι η συνέπεια και η ισορροπία που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας και του μοντέλου του παιχνιδιού μας. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, όπως και τα στατιστικά και τα στοιχεία της περασμένης σεζόν δεν ήταν τυχαία».

Φυσικά μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον φύλακα άγγελο της εστίας Ζοσέ Σα, αλλά και στους Σεμέδο, Μπα αλλά και Σισέ, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Σημαντικές βοήθειες προσφέρουν και οι πολύπειροι μπακ Ραφίνια και Χολέμπας, ενώ πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι γίνεται κι από τον Εμβιλά, ο οποίος έκανε τους φίλους του πειραϊκού συλλόγου να ξεχάσουν γρήγορα τον Γκιλιέρμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This