Europa League: Μόλις έμεινε με δέκα παίκτες «έφαγε» τριάρα η ΑΕΚ από τη Ζόρια (0-3)

Η κόκκινη κάρτα έκανε τη διαφορά

Must Read

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από την ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η ελληνική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 48′ λόγω αποβολής του Γεβγέν Σάκχοφ με δεύτερη κίτρινη και στη συνέχεια η Ζόρια σκόραρε τρεις φορές με τους Γκρόμοφ (61′), Καμπάγεφ (75′) και Γιουρτσένκο (86′).

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, τόσο η ΑΕΚ όσο και οι Ουκρανοί, έχουν 3 πόντους στον όμιλο και μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, δύο «στροφές» πριν τη λήξη της φάσης των ομίλων.

Στις 3 Δεκεμβρίου η 5η αγωνιστική: ΑΕΚ-Μπράγκα και Ζόρια-Λέστερ.

Οι συνθέσεις:

AEK (Μάσιμο Καρέρα): Αθανασιάδης, Σβάρνας (82’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Σιμόες (87’ Μαχαίρας), Κρίστιτσιτς, Ινσούα, Λιβάγια, Τάνκοβιτς (65’ Ανσαριφάρντ).

Ζόρια (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Φαβόροβ, Βέρνιντουμπ, Αμπού Ανά, Τσιγκάνικς, Κοτσέρχιν (82’ Λούνοβ), Ιβανισένια, Γιουρτσένκο, Καμπάιεβ, Χλάντκι (63’ Ναζαρίνα), Χρομόβ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This