Europa League: Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 νωρίς, αλλά η Αϊντχόφεν το «γύρισε» σε 2-3 (video)

Must Read

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο Phillips Stadion με 2-0, χάρη στα τέρματα των Βαρέλα και Τζόλη στα 14 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως η Αϊντχόφεν κατάφερε να φτάσει στην «ολική επαναφορά», φεύγοντας, τελικά, με τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα εκπληκτικό 20λεπτο στην Ολλανδία, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 2-0, αλλά στη συνέχεια η Αϊντχόφεν αποδείχτηκε ανώτερη, με αποτέλεσμα να «γυρίσει» το ματς και να φτάσει στο 3-2, αποτέλεσμα χάρη στο οποίο σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Με νίκη, ο ΠΑΟΚ «καθάριζε» την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, πλέον, όμως, χρειάζεται δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια, καθώς τα πράγματα δεν είναι πια στα χέρια του.

Οι Ολλανδοί, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι είδαν να τους ακυρώνεται ένα καθαρό γκολ μόλις στο 10′, όχι μόνο δεν «έπεσαν» ψυχολογικά, αλλά στο ξεκίνημα του β’ μέρους «πλήρωσαν» τον ΠΑΟΚ με το ίδιο νόμισμα, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ και φέρνοντας το παιχνίδι τούμπα.

Τα γκολ: 20′ Γκάπκο, 51′ Μαντουέκε 53′ Μάλεν / 4′ Βαρέλα, 14′ Τζόλης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αϊντχόφεν: Μβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαλί, Μαξ, Ροζάριο, Μαντουέκε (78′ Μάουρο Τζούνιορ), Σανγκαρέ, Γκάπκο, Μάλεν (90+2′ Λεντέσμα), Ζάχαβι (71′ Χέντριξ).
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Καντουρί, Σβαμπ, Τσιγγάρας (70′ Αουγκούστο), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58′ Μουργκ), Τσόλακ (69′ Σβιντέρσκι).

  • Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης:

https://youtu.be/cgz4xT8GdtQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This