Europa League: Οδυνηρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ με 2-1 από την Ομόνοια στην Κύπρο (video)

Οι Κύπριοι τον «σκότωσαν» με εύστοχο πέναλτι στο 84'

Must Read

Ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε να κάνει απόψε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά η Ομόνοια του… έκοψε τη φόρα, κερδίζοντάς τον με 2-1 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων.    

Η αλήθεια είναι πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν κακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γνωρίζοντας μια φυσιολογική, αν μη τι άλλο, ήττα από την Ομόνοια στην Κύπρο, η οποία, σε συνδυασμό και με τη νίκη της Αϊντχόφεν στη Γρανάδα (1-0), οδηγεί και μαθηματικά στον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς, παρά το γεγονός ότι απομένει μία ακόμη αγωνιστική, πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους 32.

Ο Κακουλλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 9′, η «απάντηση» για τον ΠΑΟΚ ήρθε με τον Τζόλη μετά από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια (1-1 στο 39′), αλλά το ανόητο πέναλτι του Καντουρί στον Λοΐζου και η εύστοχη εκτέλεση του Γκόμεθ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 για την Ομόνοια.

Τα γκολ: 9′ Κακουλλής, 84′ πεν. Γκόμεθ / 39′ Τζόλης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Oμόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59′ Λέτσιακς), Λοΐζου (85′ Ασαντέ), Τζιωνής, Γκόμες (59′ Κούσουλος), Κακουλλής (21′ λ.τρ Σεχού), Σενέ (59′ Ντούρις).
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ (46′ Μουργκ) , Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/zyCUe4pFMo4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This