Europa League: Η ΑΕΚ έχασε 2-0 από τη Λέστερ και αποχαιρέτησε με απογοήτευση τη διοργάνωση

Το μόνο θετικό; O Μάριο Μιτάι σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών έγινε ο νεότερος που έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Must Read

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Λέστερ στο King Power Stadium σε αγώνα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League και αποχαιρέτησε μια μια ακόμα κακή εμφάνιση τη διοργάνωση.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Τσενγκίζ Ουντέρ και Χάρβεϊ Μπαρνς στο 12′ και στο 14′ αντίστοιχα. O Μάριο Μιτάι έγινε σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στον άλλο αγώνα του 7ου ομίλου την ίδια ώρα Ζόρια Λουχάνσκ-Μπράγκα 2-0. Οι

Λέστερ και Μπράγκα κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και προκρίθηκαν στη φάση των 32.

Οι συνθέσεις:

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Γουόρντ, Τόμας, Έβανς, Φοφανά (82′ Μόργκαν), Τζάστιν, Ντιντί (63′ Μεντί), Τίλεμανς (82′ Τσάουντρι), Πρατ, Ουντέρ, Μπαρνς, Ιενάτσο (67′ Πέρεθ)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνας (56′ Σάκχοφ), Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (81′ Γαλανόπουλος), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (66′ Αλμπάνης), Γκαρσία (55′ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (66′ Ολιβέιρα)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This