Τρίτη 3/8/2021

Παράπονα της ΕΠΟ σε FIFA και UEFA για τον «κατάπτυστο» και «αντισυνταγματικό» νόμο Αυγενάκη!

Πέρα από την Ελληνική Ομοσπονδία, αντίθετες στις διατάξεις του νόμου είναι και οι διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές

Το τραβάει στα άκρα η ΕΠΟ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, συστήθηκε από την ομοσπονδία επιτροπή η οποία θα συναντηθεί με τις FIFA & UEFA για τις διατάξεις του «νόμου Αυγενάκη», με τις οποίες τόσο οι διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές όσο και η ΕΠΟ είναι αντίθετες.τις διατάξεις του «νόμου Αυγενάκη», με τις οποίες τόσο οι διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές όσο και η ΕΠΟ είναι αντίθετες

Στην επιτροπή επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος και αυτή απαρτίζεται από τους: Βακάλη, Αντωνίου, Κουπτσίδη και Παπαχρήστο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής ειπώθηκε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφεύγει τη συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαίρου και δεν έχει απαντήσει σε δύο επιστολές που του έχουν σταλεί, προκειμένου να ορίσει τηλεδιάσκεψη.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με το μητρώο της ΓΓΑ και τη μεταχείριση των σωματείων που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό (απώλεια εκλογικού δικαιώματος και δικαιώματος συμμετοχής στα πρωταθλήματα), αλλά και με το θέμα της αναγνώρισης των προπονητών των σχολών ποδοσφαίρου από το κράτος.

Ο «νόμος Αυγενάκη» χαρακτηρίστηκε «κατάπτυστος» και «αντισυνταγματικός» και πλέον, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου, θα ζητηθεί από τις FIFA & UEFA να λάβουν πιο δραστικά μέτρα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ