Παράπονα της ΕΠΟ σε FIFA και UEFA για τον «κατάπτυστο» και «αντισυνταγματικό» νόμο Αυγενάκη!

Πέρα από την Ελληνική Ομοσπονδία, αντίθετες στις διατάξεις του νόμου είναι και οι διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές

Must Read

Το τραβάει στα άκρα η ΕΠΟ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, συστήθηκε από την ομοσπονδία επιτροπή η οποία θα συναντηθεί με τις FIFA & UEFA για τις διατάξεις του «νόμου Αυγενάκη», με τις οποίες τόσο οι διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές όσο και η ΕΠΟ είναι αντίθετες.τις διατάξεις του «νόμου Αυγενάκη», με τις οποίες τόσο οι διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές όσο και η ΕΠΟ είναι αντίθετες

Στην επιτροπή επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος και αυτή απαρτίζεται από τους: Βακάλη, Αντωνίου, Κουπτσίδη και Παπαχρήστο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής ειπώθηκε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφεύγει τη συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαίρου και δεν έχει απαντήσει σε δύο επιστολές που του έχουν σταλεί, προκειμένου να ορίσει τηλεδιάσκεψη.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με το μητρώο της ΓΓΑ και τη μεταχείριση των σωματείων που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό (απώλεια εκλογικού δικαιώματος και δικαιώματος συμμετοχής στα πρωταθλήματα), αλλά και με το θέμα της αναγνώρισης των προπονητών των σχολών ποδοσφαίρου από το κράτος.

Ο «νόμος Αυγενάκη» χαρακτηρίστηκε «κατάπτυστος» και «αντισυνταγματικός» και πλέον, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου, θα ζητηθεί από τις FIFA & UEFA να λάβουν πιο δραστικά μέτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This