Ρονάλντο και ΜακΓκρέγκορ θα απολαμβάνουν «παρέα» τη… θέα στη Μεσόγειο!

Must Read

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μια υπερπολυτελή βίλα στην παραθαλάσσια πόλη Μαρμπέγια, στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η αγορά αυτή κόστισε στον Πορτογάλο «μάγο της μπάλας» περίπου 1.400.000 ευρώ και έρχεται να προστεθεί στην ακίνητη περιουσία του, η αξία της οποίας ανέρχεται, πλέον, κοντά στα 30.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με φήμες, πρόκειται για μία από τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικά βίλες σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που τον έπεισαν να βάλει το χέρι τόσο… βαθιά στην τσέπη!

Εκτός των άλλων, η εν λόγω βίλα περιλαμβάνει γήπεδο του γκολφ, τεράστιο κήπο «ντυμένο» με φώτα LED, ιδιωτικό γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου, αλλά και τεράστιες πισίνες για να… χαλαρώνει.

Λίγες πόρτες πιο δίπλα, εξάλλου, διατηρεί το δικό του… «φτωχικό» ο αστέρας του UFC (Ultimate Fighting Championship) Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Η… οικία ΜακΓκρέγκορ φημίζεται για το τεράστιο γκαράζ της, καθώς ο Ιρλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα πανάκριβα αυτοκίνητα!

Αμφότεροι, Ρονάλντο και ΜακΓκρέγκορ, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν βρεθεί μαζί στο… ρινγκ, είναι μέσα στη λίστα του «Forbes» με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Για το λόγο αυτό, δεν το σκέφτηκαν ιδιαίτερα όταν ήρθε η ώρα να προσθέσουν ένα ακόμα εξοχικό με θέα τη Μεσόγειο, στη συλλογή τους.

  • Εδώ το «ντοκουμέντο» από τη… συνεύρεσή τους στο ρινγκ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This