Η Σάκκαρη καθάρισε το «νούμερο 9» σε ματς – φωτιά

Must Read

Η Σάκκαρη δεν ήθελε να χάσει με τίποτα και δεν έχασε σε ένα ματς που έσπασε καρδιές, και στο οποίο  κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 4-6) της Σαμπαλένκα, παρότι είχε 16 χαμένα μπρέικ πόιντς.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια «λύγισε» το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του φημισμένου τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική από το πρώτο σετ, αλλά έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να «κλείσει» το σετ, έχοντας 5 ανεκμετάλλευτα σετ πόιντς, με αποτέλεσμα να το χάσει  με 7-6.

Στο δεύτερο σετ, η  Σαμπαλένκα έκανε πρώτη μπρέικ αλλά η τη Σάκκαρη έκανε αντεπίθεση και έσβησε τη Λευκορωσίδα με 6-4.

 

Η Σαμπαλένκα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η Σάκκαρη,  πήρε το σετ με 6-4 για να πανηγυρίσει μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This