Super League: Η μπάλα στην… εξέδρα!

Δεν αρχίζει ακόμη το πρωτάθλημα, καθώς αναβλήθηκε εκ νέου η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ - Νέα συνεδρίαση στις 31 Αυγούστου

Must Read

Στον «αέρα» παραμένει η Σούπερ Λιγκ, καθώς ούτε χθες έπεσε… φως στο τούνελ και οριστικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε σέντρα!

Η πολυαναμενόμενη προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ της Δευτέρας αναβλήθηκε ομόφωνα πριν καν αρχίσει, ενώ οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης και της Παρασκευής πήγαν… περίπατο. Η Λίγκα, λοιπόν, αποφάσισε να συνεδριάσει την Τρίτη 31 Αυγούστου, ευελπιστώντας ότι θα έχουν λυθεί τα «καυτά» θέματα για να υπογραφεί η προκήρυξη.

Θυμίζουμε ότι 7 ομάδες έχουν ήδη υπογράψει τηλεοπτικά συμβόλαια, και είναι οι εξής: οι Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα με τη Nova και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ με την Cosmote TV. O ΠΑΟΚ, αν και έχει προτάσεις, δεν έχει «κλείσει» σε κάποια συνδρομητική, ενώ, σχετικά με τους «άστεγους», ο Αστέρας Τρίπολης οδεύει προς τη Nova και οι Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων, Ιωνικός στην Cosmote TV.

Ασφαλώς, ένα ακόμη ζήτημα προς επίλυση είναι η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024, για την οποία δεν υπάρχει συνολική αποδοχή. Στη Λίγκα, ωστόσο, ευελπιστούν να έχει λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών μέχρι τη νέα Γ.Σ., ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει μαζί με τα… σχολεία, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, καθώς στο μεσοδιάστημα υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Το «διάλειμμα» των εθνικών ομάδων

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις 55 λίγκες της Ευρώπης, μόνο η ελληνική, η αλβανική (αρχίζει 11/09) και εκείνες των Γιβραλτάρ και Σαν Μαρίνο (οδεύουν προς Οκτώβριο) δεν θα έχουν ξεκινήσει μέχρι το «διάλειμμα» των εθνικών ομάδων. Ταυτόχρονα, σε πολλά από τα πρωταθλήματα των χωρών που κυνηγάμε στη βαθμολογία της UEFA και ανταγωνίζονται οι εκπρόσωποί μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, έχουν παίξει παραπάνω από 5 αγωνιστικές!

Αναλυτικά, στη Σερβία, που βρίσκεται στη 12η θέση, είναι στην 6η «στροφή», στο 13ο Βέλγιο στην 5η αγωνιστική, στη 14η Ελβετία στην 4η, στη 15η Κροατία στην 6η, στη 16η Κύπρο στην 1η, στη 17η Τσεχία στην 5η, στη 18η Τουρκία στη 2η, στη 19η Νορβηγία στη 16η, στην 20ή Ελλάδα υπάρχει κενό, στην 21η Σουηδία στη 16η και στην 22η Δανία στην 6η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This