Σοκ στην Premier League: Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς!

Τρεις κοπέλες τον κατήγγειλαν για τέσσερις βιασμούς και μια απόπειρα

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην Premier League, και ειδικότερα στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι, η είδηση της σύλληψης του ποδοσφαιριστή των «πολιτών» Μπεντζαμίν Μεντί για βιασμό!

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αμυντικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση εις βάρους τριών γυναικών, που συνέβησαν από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, ο Μεντί κρατείται και θα δικαστεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

«Η Υπηρεσία Εισαγγελίας του Στέμματος (CPS) εξουσιοδότησε την Αστυνομία Cheshire Constabulary να κατηγορήσει έναν άνδρα σε σχέση με καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση. Ο Μπεντζαμίν Μεντί, 27 ετών, κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν τρεις καταγγέλλοντες άνω των 16 ετών και φέρονται να έχουν λάβει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021. Ο Μεντί, από το Withinlee Road, Prestbury, έχει προφυλακιστεί από την αστυνομία και πρόκειται να εμφανιστεί στο Δικαστήριο Chester Magistrates την Παρασκευή 27 Αυγούστου», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε επίσημα ότι ο Μπεντζαμίν Μεντί «παύεται από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου» και ότι «δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια, πριν να ολοκληρωθεί η διαδικασία απ’ την πλευρά της αστυνομίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This