Είναι επίσημο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με τη Μάντσεστερ… Γιουνάιτεντ!

Η... κλοπή του αιώνα μόλις ολοκληρώθηκε

Must Read

Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελεί, πλέον, η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «Κόκκινους Διαβόλους»!

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τους «μπιανκονέρι» και το μεσημέρι αναχώρησε από το Τορίνο, με προορισμό τη Λισαβόνα, με το ταξίδι του στο Μάντσεστερ να αναμένεται να γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου, τελικά, ο CR7 θα βρεθεί στο… παλιό του σπίτι, το Όλντ Τράφορντ, καθώς η Γιουνάιτεντ, επιδεικνύοντας τρομερά αντανακλαστικά, κατάφερε να τον… αρπάξει μέσα από τα χέρια της συμπολίτισσάς της, Σίτι.

Δώδεκα χρόνια μετά, λοιπόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο «Θέατρο των Ονείρων», καθώς, όπως τόνισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανακοίνωσή της, απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, καθώς και να διευθετηθούν τα σχετικά με τη βίζα του ποδοσφαιριστή, για να ολοκληρωθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή:

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν, πάντως, εκείνη που ξεκίνησε το… ξελόγιασμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, καταφέρνοντάς να τον πείσει μεν να αποχωρήσει από το Τορίνο, αλλά η κίνηση της διέρρευσε προτού εξασφαλίσει την υπογραφή του, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να βάλει τα… μεγάλα μέσα. Αφού αρχικά ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε να μιλήσει με τον συμπατριώτη του, προκειμένου να επιβεβαιώσει την πρόθεση αποχώρησης του από την Serie A και τη Γιουβέντους, κατόπιν στο κόλπο μπήκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο ο Ρονάλντο έχει ως δεύτερο πατέρα και του οφείλει σε μεγάλο βαθμό την τεράστια καριέρα του.

Αυτός απαίτησε την απόκτηση του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2003, πριν φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009, αντί 80 εκατομμυρίων ευρώ -ποσού ρεκόρ για την εποχή- και αυτός ήταν που απαίτησε και τώρα από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την επιστροφή του!

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, άφηνε ορθάνοικτο το παράθυρο της επιστροφής του άλλοτε συμπαίκτη του «Δεν πίστευα ότι ο Ρονάλντο επρόκειτο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Είχαμε πάντα καλή επικοινωνία, ξέρω ότι ο Μπρούνο Φερνάντες του μιλούσε επίσης. Ξέρει τι νιώθουμε γι’ αυτόν και αν πρόκειται να φύγει από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ», δήλωσε ο Νορβηγός πρώην ποδοσφαιριστής.

«Ο Κριστιάνο θα αποφασίσει πού θέλει να παίξει»

«Ο Κριστιάνο είναι παίκτης της Γιουβέντους και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτές τις τρεις, τέσσερις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περίοδου, είναι πως όλα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα που έχουμε και θα μείνουμε οι ίδιοι», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα και συμπλήρωσε με νόημα: «Ο Κριστιάνο θα αποφασίσει πού θέλει να παίξει, όχι η Μάντσεστερ Σίτι, ούτε εγώ».

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε Γιουνάιτεντ, με τους «μπέμπηδες» να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση 28 εκατ. ευρώ (+ μπόνους) στη Γιουβέντους και να απομένει να δούμε ποιος ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This