Europa League: Παγίδες στο δρόμο του Ολυμπιακού

Με Φενέρ, Άιντραχτ και Αντβέρπ κληρώθηκαν οι Πειραιώτες, που γεμίζουν το ρόστερ τους

Must Read

Η τουρκική Φενερμπαχτσέ (του -τραυματία αυτήν την περίοδο- Πέλκα και του πρώην «ερυθρόλευκου» κόουτς Βίτορ Περέιρα), η γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης (με αστέρι τον Κόστιτς) και η βελγική Αντβέρπ (του πρώην «ερυθρόλευκου» Ένχελς και του Ναϊνγκολάν) κληρώθηκαν στον δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η κλήρωση, αναμφίβολα, κρύβει παγίδες και οι τρεις αντίπαλοι των Πειραιωτών θεωρούνται και είναι ισχυρά εμπόδια, ωστόσο για τους «ερυθρολεύκους» παρουσιάζεται η μεγάλη πρόκληση/ευκαιρία για την καλύτερη δυνατή διάκριση. Στην Άιντραχτ, κατά το παρελθόν, βρέθηκαν, εξάλλου, πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν, πλέον, κάποιες αλλαγές στο σύστημα. Οι ομάδες που θα βρεθούν την πρώτη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ προκρίνονται απευθείας στη φάση των «16», ενώ οι δεύτεροι του κάθε γκρουπ μεταβαίνουν στον νέο νοκ άουτ γύρο των πλέι οφ. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με έπαθλο, βέβαια, το εισιτήριο για τη φάση των «16».

Επίσης, οι ομάδες που θα καταλάβουν την τρίτη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζουν στον νοκ άουτ γύρο των πλέι οφ του Κόνφερενς. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις δεύτερες ομάδες των ομίλων (του Κόνφερενς).

Eνίσχυση

Ταυτόχρονα, πάντως, στο Λιμάνι προχωρούν την ενίσχυση της ομάδας και μετά τους «κλεισμένους» Καρμπόβνικ (20χρονος Πολωνός αριστερός μπακ, Μπράιτον) και Κανέ (24χρονος μέσος, Γουϊνέα, Νέφτσι Μπακού), συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για τον 21χρονο αριστεροπόδαρο Bραζιλιάνο άσο Πιτόν (Κορίνθιανς). Για τις κινήσεις του Ολυμπιακού είχε ήδη προϊδεάσει με δηλώσεις του ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς, αμέσως μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό, πλέον, να αναδιατυπώνει τα σχέδιά του, εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο μεταξύ, εκτός της Τρουά και η Τορίνο επιμένει για τον Σισέ, όπως και η Φερεντσβάρος, αντίστοιχα, για τον Ραντζέλοβιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This