AEK: Η μεγάλη επιστροφή του Ιλια Ιβιτς

Must Read

Όπως είχε γράψει και το newsbreak.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την πρώτη κίνηση και σήμερα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ίλια Ίβιτς, στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.  Σειρά τώρα παίρνει  ο Γκουστάβο Πογέτ, για τη θέση του προπονητή.

Ο Σέρβος επιστρέφει στην ΑΕΚ, αφού συμφώνησε να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή, με συμφωνία χρονικής διάρκειας 2+2 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Να θυμίσουμε ότι ο Ίβιτς είχε περάσει από την ΑΕΚ αρχικά ως ποδοσφαιριστής από το 2002 μέχρι το 2004 και εν συνεχεία δούλεψε σε πόστο διευθυντή ποδοσφαίρου από το 2004 μέχρι το 2007. Ο 48χρονος Σέρβος επέστρεψε στην Ένωση τη σεζόν 2008/09 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ανάλογο πόστο στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This