Europa League: Αγχωτική πρώτη νίκη στον όμιλο για τους ερυθρόλευκους (video)

Must Read

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προσπάθειά του στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας… μετά κόπων και βασάνων της Αντβέρπ με 2-1 στο Φάληρο, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου.

Με διακυμάνσεις στην απόδοσή τους, οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν με την ανασταλτική λειτουργία τους, καθώς δέχθηκαν φάσεις, αλλά είχαν «από μηχανής Θεό» τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 87′, απαντώντας στο 1-1 του Σαμάτα (74′) κι ενώ το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε ανοίξει ο Ελ Αραμπί στο 52′.

Ο Μαροκινός είχε σημειώσει ένα καταπληκτικό γκολ και στο 38′, το οποίο, όμως, ακυρώθηκε για οριακό οφ σάιντ, με το πιο παραγωγικό μέρος του πρώτου ημιχρόνου να αποδεικνύεται το τελευταίο πεντάλεπτο, διάστημα στο οποίο χάθηκαν τρεις κλασικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Πλήρωσαν την οπισθοχώρηση

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα επτά λεπτά μετά την έναρξή του, με τον Ελ Αραμπί να λυτρώνει την ομάδα του για ακόμη μία φορά, όταν στην εξαιρετική σέντρα του Μαντί Καμαρά σηκώθηκε και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Αντί, όμως, οι παίκτες του Μαρτίνς να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, οπισθοχώρησαν και τελικά το πλήρωσαν με την ισοφάριση, καθώς η τρίτη κεφαλιά του Σαμάτα, ήταν και η… φαρμακερή, στο 74ο λεπτό.

Τη λύτρωση στους γηπεδούχους έδωσε ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο τέρμα στο 87′, αν και το μισό γκολ ανήκε στον Βρουσάι, που κατάφερε να διατηρήσει την μπάλα  εντός γηπέδου, πριν βγάλει την ασίστ.

Οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (76′ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (Κουντέ), Αγκιμπού Καμαρά (81′ Βρουσάι), Ονιεκούρου (81′ Τικίνιο), Ελ Αραμπί (88′ Μπα).

Αντβέρπ (Μπράιν Ρίσκε): Μπουτέζ, Μπατάιγ, Ντε Λάετ, Αλμέιδα, Μπούτα, Βερστράετε, Ναϊνγκολάν (67′ Γκέρκενς), Φίσερ, Σαμάτα, Μιγιόσι (67′ Μπένσον), Φρέι (79′ Εγκεστάιν).

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

https://youtu.be/pm7FJe4VkRo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This