Europa League: Υγιεινός περίπατος του Ολυμπιακού στην Πόλη, 3-0 τη Φενέρμπαχτσε! (video)

Must Read

Επιβλητική νίκη, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν σε ένα άνετο και απόλυτα δίκαιο 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε, μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Ηγέτης του Ολυμπιακού ο Μασούρας, ο οποίος με δύο απίθανα προσωπικά γκολ (και μια εξίσου απίθανη χαμένη ευκαιρία να φτάσει στο χατ-τρικ) στο β’ μέρος, «εκτόξευσε» το… ταπεινό 1-0, με το οποίο προηγούνταν από το 6ο λεπτό, χάρη στο ιδανικό πλασέ του Τικίνιο, στο θριαμβευτικό 3-0, σκορ, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν… ακόμη μεγαλύτερο.

Με τον Βατσλίκ να κρατά, στο μεταξύ, ανέπαφη την εστία του, σταματώντας, μεταξύ άλλων και τον Πέλκα, ο οποίος είχε και δοκάρι, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν απόλυτα στη… φιλόξενη, όπως αποδείχτηκε, έδρα της Φενέρ, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στο όμιλό τους και βάζοντας, έτσι βάζει πλώρη για πρωτιά και πρόκριση απευθείας στους «16»  του Europa League.

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/0pduV55UZUQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This