Europa League: Ήττα «με τα χέρια κάτω» για τον Ολυμπιακό, 3-1 από την Άιντραχτ (video)

Το μόνο που κατάφερε, ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με το εύστοχο πέναλτι του Ελ Αραμπί

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Με… σκυμμένο το κεφάλι έφυγε ο Ολυμπιακός από τo Deutsche Bank Park της Φρανκφούρτης, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τη σαφώς ανώτερη Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Η γηπεδούχος, η οποία είχε καθ’ όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα, άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μπορέ στο 26′, ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί στο 30′, επίσης με πέναλτι, ενώ στη συνέχεια ο Τουρέ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ο Καμάντα στο 59′ «κλείδωσαν» το ματς για τους Γερμανούς. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου ο Βατσλίκ αποσόβησε ένα τέταρτο γκολ για την Άιντραχτ.

Παρά τη βαριά ήττα, πάντως, ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς είναι δεύτερος με έξι πόντους, στο -1 από την πρωτοπόρο, πλέον, Άιντραχτ. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην 3η θέση με δύο πόντους, ενώ μόλις έναν πόντο έχει η Αντβέρπ.

Τα γκολ: Μπορέ 26′ (πεν.), Τουρέ 45′, Καμάντα 59′ – Ελ Αραμπί 30′ (πεν.)

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα (60′ Εντικά), Τουρέ (83′ Ντουρμ), Χιντερέγκερ, Μπορέ, Χασέμπε, Σο (89′ Χάουγκε), Κόστιτς, Καμάντα, Γιάκιτς, Πασιέντσια (83′ Ρόντε).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (77′ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (61′ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά (66′ Κούντε), Μασούρας (77′ Ρόνι Λόπες), Αραμπί (66′ Τικίνιο)

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/ZQK4ZmSkHO4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This