Europa League: Προηγήθηκε νωρίς ο Ολυμπιακός, αλλά ηττήθηκε στις καθυστερήσεις (video)

Χάρη και στο σημερινό του γκολ, ο Ελ Αραμπί αποτελεί, πλέον, τον κορυφαίο σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στα ευρωπαϊκά γήπεδα!

Must Read

Ο Ελ Αραμπί έκανε ως συνήθως αυτό που ξέρει καλύτερα, αλλά για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός έχασε ένα (ακόμη) παιχνίδι που έδειχνε δικό του και μάλιστα στις καθυστερήσεις, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να φεύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από το «Γ. Καραϊσκάκης», νικώντας 2-1 χάρη στο αναπάντεχο γκολ του Χάουγκε στο 90+2′!

Μετά την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής του Europa League, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει στη δεύτερη θέση και θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 5ης, ελπίζοντας πως οι Τούρκοι θα νικήσουν, κατόπιν, την Άιντραχτ (η οποία παραμένει σε θέση οδηγού και φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης) στην Κωνσταντινούπολη, στο μεταξύ τους αγώνα, μήπως και καταφέρουν να πέσουν πρώτοι στο «νήμα».

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό στα Κύπελλα Ευρώπης

Οι «ερυθρόλευκοι», αν και πολύ ανώτεροι αγωνιστικά από το συγκρότημα του Γκλάσνερ, αν και προηγήθηκαν αρκετά νωρίς με τον μόνιμο σκόρερ τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί (με το σημερινό, ο Μαροκινός στράικερ έφτασε τα 16 γκολ σε 33 αγώνες και αποτελεί, πλέον, τον κορυφαίο σκόρερ του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά γήπεδα!)  δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης όσο το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 1-1, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, με τους Γερμανούς να σκοράρουν στην εκπνοή του αγώνα, εξασφαλίζοντας ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.

Τα γκολ: Ελ Αραμπί 12′ – Κάμαντα 17′, Χάουγκε 90+2′

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (89′ Κούντε), Μασούρας (83′ Ρόνι Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (71′ Βαλμπουενά), Αραμπί (83′ Τικίνιο)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο (82′ Ιλσάνκερ), Γιάκιτς (78′ Ρόντε), Μπάρκοκ (58′ Τουρέ), Καμάντα, Μπορέ (78′ Χάουγκε), Λάμερς (58′ Λίντστρεμ)

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/ZW8B4hfEIt4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This