Europa League: Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το… τρίποντο με γκολ στην «εκπνοή»!

Mε αρχοντικό στυλ, ο Τικίνιο έκανε το 1-0 ακριβώς στο 90ό λεπτό

Must Read

Χάρη στην εμφάνισή του στο β’ ημίχρονο, όπου και ανέβασε στροφές, ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια δίκαιη, όσο και μεγάλη νίκη, χάρη στην πολύ όμορφη ενέργεια του Ρέαμπτσουκ που ολοκλήρωσε με αρχοντικό στυλ ο Τικίνιο, κάνοντας το 1-0 ακριβώς στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, με τη βοήθεια, πάντως, και της τύχης, καθώς στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καχβετζί, ενώ έψαξαν με υπομονή για το γκολ της νίκης, χάρη στην οποία διασφάλισαν ότι θα συνεχίσουν στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Την τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός που, πλέον, βρίσκεται στη 2η θέση του Δ’ ομίλου με 9 βαθμούς, αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Άντβερπ, η οποία και θα παλεύει για την 3η θέση και τη συμμετοχή της στο Conference League, την ώρα που η -πρωτοπόρος- Άιντραχτ Φρακνφούρτης, που σήμερα ήρθε ισόπαλη με Άντβερπ, αγωνίζεται εκτός με τη Φενέρμπαχτσε. Με νίκη των Πειραιωτών και νίκη των Γερμανών, ο Ολυμπιακός τερματίζει πρώτος, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει ευνοϊκότερη κλήρωση στη συνέχεια.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί

Φενέρμπαχτσε: Οζέρ, Οσαγί-Σάμουελ, Τισεράντ, Κιμ, Νοβάκ, Γιαντάς, Σόσα, Ζάιτς, Καχβετσί, Μπερίσα, Ρόσι

  • Δείτε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This