Europa League: Ήττα για τον Ολυμπιακό που, όμως, περνά στην επόμενη φάση

Ο Βατσλίκ έκανε μεν το «παιχνίδι της ζωής του», αλλά... ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη

Must Read

Με μόνο τον… τερματοφύλακά του να μάχεται για το θετικό αποτέλεσμα στην Αμβέρσα, ο Ολυμπιακός ήταν, αν μη τι άλλο, αναμενόμενο να ηττηθεί στο τελευταίο του παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, χάνοντας με 1-0 από τη γηπεδούχο Αντβέρπ.

Ακίνδυνοι επιθετικά, οι «ερυθρόλευκοι», παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις στο 6ο λεπτό (με φοβερό σουτ του Μπαλικβίσα, αλλά και τη βοήθεια της τύχης, καθώς υπήρξε παρέμβαση του Σισέ) δεν είχαν, ουσιαστικά, απαντήσεις μπροστά για να αλλάξουν την κατάσταση, την ώρα που ο Βατσλίκ έπιανε τα «άπιαστα», στην προσπάθειά του να κρατήσει την ομάδα του εντός παιχνιδιού. Η Άντβερπ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Μπένσον να χάνει διπλή ευκαιρία στο 69′ και στο 72′.

Το θετικό για την ομάδα του Πειραιά, πάντως, είναι το ότι θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους αγώνες μπαράζ των «32» του Europa League, ως δεύτεροι στον 4ο όμιλο, με την ελπίδα να πάνε ακόμη πιο ψηλά στη διοργάνωση. Υπόθεση διόλου εύκολη, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους τους στο Champions League.

  • Αντβέρπ: Μπουτέ, Ντε Λε (58′ Κουίρινεν), Αλμέιδα, Ντεσολέιλ (57′ Ένχελς), Μπένσον (73′ Σαμάτα), Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουόμοχ, Έγκεσταϊν (73′ Φρέι), Μπατάιγ, Μπαλικβίσα (87′ Γιουσούφ).
  • Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (66′ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Αγκιμπού Καμαρά), Ρόνι Λόπες (46′ Μασούρας), Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60′ Βρουσάι), Τικίνιο (46′ Αραμπί).

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

https://youtu.be/Uv7xYjPCq6E

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This