EuroLeague: Αναβάλλονται οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Η Όμικρον... αποδεκάτισε τους δύο «αιώνιους»!

Must Read

Χωρίς αγώνες άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος θα κυλήσει η πρώτη αγωνιστική της EuroLeague για το 2022, καθώς τόσο το Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός, όσο και το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός αναβλήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή τριών αναμετρήσεων της 19ης αγωνιστικής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι αναμετρήσεις των οποίων είχαν αναβληθεί και την περασμένη αγωνιστική, ένεκα της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να «λαβωθούν» οι δύο εκπρόσωποί μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο μπάσκετ.

Από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague αναβλήθηκε, επίσης, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μπάγερν Μονάχου, με τους τρεις αγώνες, που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για το διήμερο 6-7 Ιανουαρίου, να μετατίθενται σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον κανονισμό, η Ευρωλίγκα προχωρά στην αναβολή μίας αναμέτρησης, όταν έστω μία εκ των δύο ομάδων που πρόκειται να αναμετρηθούν δεν διαθέτει μίνιμουμ οκτώ παίκτες «ετοιμοπόλεμους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This