Νεκρή σε τροχαίο η σύζυγος ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Την ώρα που ο Νταντσένκο υπέγραφε τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα, η γυναίκα του άφηνε την τελευταία της πνοή…

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ από την είδηση του θανάτου της συζύγου του Όλεγκ Νταντσένκο, Βικτόρια, σε τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Κίεβο-Οδησσός στην Ουκρανία.

Όλεγκ Νταντσένκο

Ο 27χρονος δεξιός μπακ των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του στην ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ, βρισκόταν στα γραφεία της νέας του ομάδας στη Ζαπορίζια και υπέγραφε το συμβόλαιό του (για δανεισμό ενάμισι έτους και δικαίωμα αγοράς από τη Ζόρια) και μόλις εξήλθε των γραφείων, ενημερώθηκε για το είχε συμβεί

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, το αυτοκίνητο (μάρκας Mercedes) που οδηγούσε η Βικτόρια Νταντσένκο προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες του αυτοκινητόδρομου, αφού πρώτα είχε συγκρουστεί διαδοχικά με διερχόμενο όχημα και φορτηγάκι.

Όπως αναφέρουν μάλιστα, το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν εγκλωβισμένο μέσα στο αμάξι και οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν τις λαμαρίνες για να το ανασύρουν.

Η αντίδραση της ΑΕΚ:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζουν την οδύνη τους για το αδιανόητα τραγικό γεγονός, που συνέβη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ολεγκ Νταντσένκο, με τον αδόκητο χαμό της συζύγου του σε τροχαίο δυστύχημα.  Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και στέκονται στο πλευρό του Ολεγκ Νταντσένκο σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».

*φωτό από: ουκρανική Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης (www.dsns.gov.ua)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This