Έτοιμος να εμβολιαστεί ο Τζόκοβιτς, λόγω της… κατάκτησης του Australian Open από τον Ναδάλ!

Πιθανότατα του έπεσε «βαρύ» το ότι, πλέον, βλέπει την... πλάτη του Ισπανού στις κατακτήσεις Grand Slams!

Must Read

Μετά τον πολυήμερο χαμό στην Αυστραλία, με τις τοπικές Αρχές να φτάνουν στο σημείο να απελάσουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ένεκα της επίμονης άρνησής του να εμβολιαστεί, ο Σέρβος superstar του τένις φαίνεται, πλέον, να… αλλάζει τροπάριο, και να δηλώνει πως το σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει στον εμβολιασμό του!

Αιτία; Η κατάκτηση του Australian Open από τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος κατ’ αυτόν τον τρόπο έφτασε τις 21 κατακτήσεις Grand Slam, αφήνοντας στη 2η θέση τόσο τον Τζόκοβιτς, όσο και τον έτερο κορυφαίο Ρότζερ Φέντερερ, οι οποίοι έχουν απο 20 κατακτήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον βιογράφο του, ο Τζόκοβιτς έχει επιλέξει να εμβολιαστεί κατά της Covid-19. «Απ’ όσο άκουσα από το περιβάλλον του, νομίζω θα εμβολιαστεί», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως «ίσως ο τελικός του Australian Open να έπαιξε ρόλο. Το ότι, δηλαδή, ο Ναδάλ έφτασε τα 21 Grand Slams, να τον οδηγήσει σ’ αυτή την απόφαση».

Ο 34χρονος Σέρβος, πάντως, ήταν μεταξύ των πρώτων που συνεχάρη τον Ράφα Ναδάλ για την πολύ μεγάλη του νίκη, αν και μέσα του σίγουρα θα σκεφτόταν πως, αν έπαιζε κι εκείνος, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, καθώς όσες φορές στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον στο Australian Open, πάντα νικητής έβγαινε ο Τζόκοβιτς!  

Για την ιστορία, η επόμενη εμφάνιση του Σέρβου στα κορτς αναμένεται στις 21 Φεβρουαρίου, στο τουρνουά του Ντουμπάι, η οποία θα είναι και η πρώτη του από τις 3 Δεκεμβρίου 2021, όταν και συμμετείχε στους ημιτελικούς του Davis Cup.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This