Ντροπή! Ο Μαρινάκης πέταξε έξω από Καραϊσκάκη την οικογένεια Κόκκαλη…

Must Read

Μόνο ντροπή θα μπορούσε να νιώσει κάποιος, (είτε είναι οπαδός, είτε όχι του Ολυμπιακού) από την αψυχολόγητη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία δημοσιοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γιος του ιστορικού ιδιοκτήτη της Πειραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης.

Τι συνέβη; Πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ ο Πέτρος Κόκκαλης ανακάλυψε ότι η οικογένεια του, δε μπορεί να παραβρεθεί στο Καραϊσκάκη αφού διεκόπη από τον «αρχηγό» η μίσθωση της σουίτας, την οποία όπως τόνισε, η οικογένειά του διατηρούσε, από τότε που ο πατέρας του είχε «χτίσει» το γήπεδο!

Δείτε την ανάρτηση του και θα καταλάβετε:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This