Στο στόχαστρο της Γουλβς ο Ποντένσε

Must Read

Στην Αγγλία ανέφεραν ότι «η Γουλβς κοιτάζει πάλι τον Ποντένσε μετά την εκθαμβωτική του απόδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ».

Στην Πορτογαλία τόνισαν, πως «ο Φερνάντο Σάντος κάτι περισσότερο ήξερε που τον κάλεσε στην Εθνική Πορτογαλίας». Και στην Ισπανία, σε αφιέρωμα που έκανε στον Πορτογάλο εξτρέμ η εφημερίδα «Marca» στην ηλεκτρονική της έκδοση, επισήμανε ότι «το λιμάνι του Πειραιά μπορεί να αποδειχτεί μικρό για το μέγεθος του ταλέντου του».

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε «ματς καριέρας» απέναντι στην Τότεναμ. Είναι από αυτά που εκτοξεύουν τις «μετοχές» ενός ποδοσφαιριστή και αποτελούν «διαβατήριο» για την παρουσία του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον, όταν η εξαιρετική απόδοση πραγματοποιείται απέναντι σε ένα εκπρόσωπο της Πρέμιερ Λιγκ και όχι όποιο κι όποιο, αλλά την περυσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Τότεναμ.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες ντρίμπλες στο ματς, εκείνος που είχε τις πιο πολλές διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή και αυτός που είχε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά (86%) επιτυχίας στις πάσες 33/38 -έτρεξε και 10,7 χιλιόμετρα.

«Ο Ποντένσε ήταν το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό, ώστε φτάσει στην ισοφάριση» πρόσθεσαν οι Ισπανοί και συμπλήρωσαν: «Ο Ποντένσε θεωρήθηκε ένα από τα νέα σπουδαία «μαργαριτάρια» της γενιάς του, σε ένα «εργοστάσιο» που παρήγαγε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Φίγκο, Κουαρέσμα, Νανί και Σιμάο Μπαρμπόσα».

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό μέσα στην περίοδο στην Ευρώπη, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της πειραϊκής ομάδας στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε: «Ποτέ δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This