Όλοι ευχαριστημένοι στο Φάληρο – Η βαθμολογία σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Must Read

Όλα καλά κι όλοι ευχαριστημένοι. Η ΑΕΚ πήρε με το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό την πρώτη της ισοπαλία στο συγκεκριμένο γήπεδο με σημαντικότερο ότι βρίσκεται στο «+1» από Παναθηναϊκό και Άρη. Ευχαριστημένος και ο Ολυμπιακός που μπορεί νίκησε στο γήπεδό του, αλλά διατήρησε το αήττητο (11-4-0) με την Ένωση και το βασικότερο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο βρίσκεται πλέον στην κορυφή με 11 πόντους περισσότερος από τον δεύτερο.

Κέρδος, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη που έπαιξε σε επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού έπειτα από 316 μέρες.

Κερδισμένοι και οι θεατές, αλλά και τηλεθεατές που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ωραίο ματς ισάξιο του ονόματος των δύο ομάδων.

Ήρωες και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων (Βατσλίκ και Στάνκοβιτς). Αν δεν υπήρχαν αυτοί ο αγώνας θα είχε τελειώσει Over κι όχι Under.

Στο α’ μέρος η ΑΕΚ είχε 60-40 κατοχή της μπάλας, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Το αντίθετο έγινε. Αφού είδε τον Βατσλίκ να σταματά τους Σιμάνσκι (14′) και Τσούμπερ (18′), ο Μασούρας, στο 30′ βρήκε τον Ζοάο Καρβάλιο που βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα, όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στην καριέρα του από το 2019!

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 43′ όταν σε σέντρα του Άραμπατ ο Σιμάνσι με κεφαλιά νίκησε τον Βατσλίκ.

Στο β’ μέρος ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της ΑΕΚ να δείξει την κλάση του. Κορυφαία του στιγμή η φάση του 53′ όταν σταμάτησε τον Ελ Αραμπί. Στον αντίποδα ο Τσούμπερ στο 67′ δεν κατάφερε να πλασάρει τον Βατσλίκ.

Ο Τικίνιο στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (78′ Φορτούνης), Α. Καμαρά, Καρβάλιο (78′ Τικίνιο), Μασούρας (70′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.
ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (89′ Λε Ταλέκ), Κριχόβιακ, Γκαρσία, Άμραμπατ (70′ Μάνταλος), Τσούμπερ (93′ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This