Στην Αθήνα για διακοπές ο θρύλος του NBA, Μάτζικ Τζόνσον – Πήγε στην Ακρόπολη

Must Read

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει τις τελευταίες μέρες ο Μάτζικ Τζόνσον. Ο αστέρας του NBA βρέθηκε στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να πάει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο Μάτζικ Τζόνσον εκτός από τις διακοπές του στα κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, επέλεξε να προσθέσει και ένα πολιτιστικό στοιχείο στις διακοπές του. Ο 62χρονος πρώην αστέρας του NBA ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό υλικό από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, παραθέτοντας παράλληλα και ιστορικά στοιχεία σχετικά με την ιστορία του τόπου.

Δείτε ακόμη: Ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον προσκύνησε στον Άγιο Διονύσιο στη Ζάκυνθο

Ο Τζόνσον αξίζει να σημειωθεί ότι αφού έφυγε εντυπωσιασμένος από την Αθήνα και τον αρχαιολογικό της πλούτο, επισκέφτηκε τον Ισθμό της Κορίνθου με το σκάφος του, ενημερώνοντας σχετικά τους φίλους του στα social media για τη λειτουργία του.

Δείτε ακόμη: Στην Κέρκυρα ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This