Τα πλάνα του Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Άρη, εκτός ο Καμαρά

Must Read

Αλλάζει πάνω από τη μισή ενδεκάδα ο Πέντρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Άρη. Επιστρέφουν οι Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά και Ποντένσε, οι οποίοι ήταν εκτός αρχικού σχήματος στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι, ενώ αναμένονται και άλλες δύο-τρεις αλλαγές, στην προσπάθεια ο Ολυμπιακός να επιστρέψει με το «διπλό» μεθαύριο από τη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν σκέψεις να χρησιμοποιηθεί ο Μπα αντί του Μεριά στο κέντρο της άμυνας, ο Κούτρης στο αριστερό άκρο αντί του Τσιμίκα, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τη Σερβία εξαιτίας κλωτσιάς που δέχτηκε από τον Μάριν στο φινάλε του αγώνα και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης, στη θέση του Γκερέρο.

Λογικά, περισσότερα θα φανούν το Σάββατο, στην τελική πρόβα που θα κάνει ο Μαρτίνς πριν ταξιδέψει η αποστολή στη συμπρωτεύουσα.

Ο Καμαρά αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό, έκανε θεραπεία την Παρασκευή και θα μείνει εκτός αποστολής, που σημαίνει ότι θα παίξει το δίδυμο Γκιλιέρμε – Μπουχαλάκης.

Μετά την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού πάντως να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω του αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους στο πρωτάθλημα, η νίκη στο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί πια και ένα προσωπικό «στοίχημα» για τον ερυθρόλευκο κόουτς και τους ποδοσφαιριστές.

Οι Πειραιώτες νιώθουν την πίεση και την υποχρέωση να κερδίσουν τον Άρη, αφού μόνο με νίκη θα αντιστραφεί πάλι το κλίμα και, παράλληλα, έτσι θα έχει αντίκρισμα και το ροτέισον στο Βελιγράδι.

Διαφορετικά, σε περίπτωση ήττας, ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα κινδυνεύσει να πέσει από την κορυφή, αλλά θα έχει και πέντε αγώνες το τελευταίο διάστημα, στους οποίους θα μετράει μόνο μία νίκη, αυτή επί της Λαμίας (2-0) στο Καραϊσκάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δύο ισοπαλίες (Τότεναμ 2-2, Παναθηναϊκό 1-1) και μία ήττα (Ερυθρό Αστέρα 1-3) στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This