Συγκλονίζει το δράμα του Πέδρο Κόντε – Η στιγμή του τραυματισμού του

Must Read

Ο τραυματισμός του Πέδρο Κόντε στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία ξύπνησε εφιαλτικές μνήνες για τον 34χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Κόντε από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των φίλων του ΠΑΣ και όχι μόνο, κινδυνεύει με δεύτερη εγχείρηση ρήξης χιαστού μέσα σε ένα χρόνοι!

Πέρσι μετά το θριαμβευτικό του ξεκίνημα στη σεζόν με γκολ στην Τούμπα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του επί του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ρήξη χιαστών στο δεξί πόδι. Πέρασε την πόρτα του χειρουργίου στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και επτά μήνες μετά επανήλθε στους αγώνες της ομάδας του για να υποστεί, στο ματς με την ΑΕΚ, θλάση στον προσαγωγό στο ίδιο πόδι.

Φέτος ξεκίνησε με όνειρα τη χρονιά, αλλά στον αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία (1-1) σε μια ανώδυνη φάση τραυματίστηκε και πάλι. Το καλό είναι ότι ο τραυματισμός είναι στο αριστερό κι όχι στο δεξί πόδι που τόσο τον ταλαιπώρησε πέρσι, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για νέα ρήξη χιαστών που εάν επαληυθευτούν θα τον κρατήσουν και πάλι αρκετό καιρό μακρυά από την αγωνιστική δράση.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του στο 6’08”

https://www.youtube.com/watch?v=Chz-P9wVZXw&ab_channel=Novasports.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This