Έφυγε κακήν κακώς από το Κατάρ ο Χάμες Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό. Αιτία οι συχνοί «τραυματισμοί» του!

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Θα περίμενε κανείς στα 31 του χρόνια ο Χάμες Ροντρίγκες να είναι στον κολοφώνα της δόξας του. Στο Μουντιάλ του 2014 ήταν από τους καλύτερους με τη φανέλα της χώρας του, της Κολομβίας και πρώτος σκόρερ του τουρνουά (6 γκολ).

Μόνο που οι συχνοί τραυματισμοί, ίσως και ο χαρακτήρας του δεν τον άφησαν να δικαιώσει όσους πόνταραν επάνω του. Ομάδες και προπονητές. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει κατρακυλήσει. Όπως διαπιστώνει και το… ευαγγέλιο των μάνατζερ το σάιτ transfermark.

Η ομάδα του, η Αλ Ραγιάν του Κατάρ τον πληρώνει με έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να παίζει ελάχιστα και να περνά τον περισσότερο χρόνο του κάνοντας αποθεραπείες για τους οποίες έχουν ενστάσεις οι γιατροί της ομάδας. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον παραχώρησε δανεικό στον Ολυμπιακό για να μετριάσει τη ζημιά (οι ερυθρόλευκοι θα καλύψουν μέρος μόνο του συμβολαίου του), αλλά και να ηρεμήσει τους οπαδούς της που τα έχουν βάλει μαζί του.

Σε έναν από τους τελευταίους αγώνες που παρακολούθησε από την εξέδρα με την αποχώρησή του από το γήπεδο δέχτηκε φραστικές επιθέσεις. Διαμαρτυρίες του τύπου «πήγαινε σε κανένα νοσοκομείο» συνόδευσαν την αποχώρησή του

Λέγεται Χάμες, αλλά πολλοί τον γράφουν Τζέιμς. Κι όπως έχει δύο… ονόματα έχει και δύο πλευρές στον χαρακτήρα του.

Ξεκίνησε από την Ενβιγάδο, μια ομάδα που δεν συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Κολομβίας. Εκεί τον εντόπισαν οι σκάουτερ της Μπάνφιλντ και τον πήραν στην Αργεντινή το 2008. Στα πέντε χρόνια που έμεινε εκεί είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του κι η Πόρτο το 2010 πλήρωσε 16,1 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του η γαλλική Μονακό πλήρωσε 45 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ήταν ένα σκαλοπάτι για κάτι ακόμα ψηλότερο τη Ρεάλ που πλήρωσε 85 εκ. ευρώ το καλοκαίρι του 2014 για να τον κάνει δικό της για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό ήταν και το πικ της καριέρας του. Έλαμψε στο Μουντιάλ κι ήταν έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Εκεί άρχισαν και οι τραυματισμοί, που ξεπερνούν τους τριάντα, αλλά και τα «μπες βγες» όχι πια στην ενδεκάδα, αλλά μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Έπαιξε δανεικός στην Μπάγερν και στη συνέχεια πήγε για λίγο στην Έβερτον.

Πέρσι τέτοιο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ με ηγεμονικό συμβόλαιο, αλλά μόλις 11 παρουσίες και 4 γκολ στο πρωτάθλημα.

Έχει δύο παιδιά, μια κόρη με την πρώην συζυγό του Ντανιέλα Οσπίνα, αθλήτρια του βόλεϊ και αδελφή του άλλοτε συμπαίκη του στην Εθνική Νταβίντ Οσπίνα και ένα γιο τον Σάμουέλ που γεννήθηκε εκτός γάμου πριν τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This