Ο θρίαμβος της Σίτι στο Λονδίνο (3-1 την Άρσεναλ) αλλάζει τα δεδομένα στην Πρέμιερ!

Must Read

Όλοι χαρακτήριζαν «ματς της χρονιάς» στην Πρέμιερ την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη νίκη των «Πολιτών» με 3-1 τα δεδονμένα άλλαξαν:

Οι δύοι ομάδες ισοβαθμούς, αλλά πλέον η Σίτι έχει το… πάνω χέρι, όχι μόνο στην ψυχολογία, αλλά και στις περιπτώσεις ισοβαθμίας (καλύτερη διαφορά τερμάτων κι ένα ματς λιγότερο).

Η Σίτι, στριμωγμένη στα σχοινιά, για οικονομικές παραβάσεις και άλλα σχετικά, με το φάσμα του υποβιβασμού σε ακραία περίπτωση, ως τιμωρία, έβγαλε χαρακτήρα. Έκανε το χρέος της κι έδειξε ότι τα κρίσιμα ματς τα κερδίζει και η ομάδα που έχει νοοτροπία πρωταθλητή.

Η Άρσεναλ που έγινε για μήνες, πρώτο φαβορί για τον τίτλο στην Αγγλία, τώρα περιμένει να δέιξει χαρακτήρα στα επόμενα ματς για να μείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι Ντε Μπρόινε (24′), Γκρίλις (72′) και Χάαλαντ (82′) ήταν οι σκόρερ για τους πρωταθλητές, ενώ η Άρσεναλ είχε ισοφαρίσει στο 42′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακά.

Αυτή ήταν η 11η διαδοχική νίκη της Σίτι στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ ανεξαρτήτως έδρας ενώ έφτασε τις 7 σερί επιτυχίες στο “Έμιρεϊτς” σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου (82′ Βιέιρα), Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο, Ζορζίνιο, Τζάκα (82′ Γουάιτ), Έντεγκααρντ, Σακά, Μαρτινέλι (76′ Τροσάρ), Ενκέτια

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Άκε, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (88′ Φίλιπς), Γκιουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ (62′ Ακάντζι), Γκρίλις (77′ Φόντεν), Χάλαντ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This