Τετάρτη 16/6/2021

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου νέος τεχνικός της ΚΑΕ ΑΕΚ

Στην παρουσίαση και ο Μάκης Αγγελόπουλος

Αποφασισμένος να πετύχει εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην χθεσινή παρουσίαση του από την ΑΕΚ, όπου το «παρών» έδωσε και ο Μάκης Αγγελόπουλος σε μια κίνηση μεγάλης σημασίας.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, βρέθηκε σε παρουσίαση προπονητή για πρώτη φορά κατά την θητεία του, στέλνοντας, έτσι, ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, σχετικά με το πόσο στηρίζει την επιλογή του.

«Για τον προπονητή Παπαθεοδώρου δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από χαμηλά μιλούν από μόνα τους. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, πριν προσθέσει: «Μπορώ να μιλήσω όμως για τον άνθρωπο Ηλία, που είναι δουλευταράς. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα και έχει τα στοιχεία για επιτυχία. Νομίζω πως έχει την ιδιοσυγκρασία που ταιριάζει στον σύλλογο. Τον καλωσορίζουμε».

Ξεκάθαρος ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ

Έπειτα τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του. «Θα μπορούσα να πω ότι η δήλωση του προέδρου με καλύπτει, αλλά θα μιλήσω και προσωπικά. Με λένε Παπαθεοδώρου Ηλία και έχω δημιουργήσει την καριέρα και την πορεία μου με βάσει τις δικές μου δυνάμεις. Σέβομαι και ξέρω πού έχω έρθει αλλά και τι εκπροσωπεί ο σύλλογος της ΑΕΚ. Το μόνο που θέλω είναι το σεβασμό και να κριθώ γι αυτό που θα παρουσιάσω στο γήπεδο», τόνισε ο 44χρονος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως, εκτός από τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους της ομάδας, παρόντες στην παρουσίαση ήταν και περίπου 20 μέλη της «Original 21», οι οποίοι συζήτησαν με τον νέο προπονητή της «Βασίλισσας», τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Χάρη Κουτά σε φιλικό τόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ