Οσμή σκανδάλου!

Ετοιμάζονται να αλλάξουν ξανά τα όρια ηλικίας για τις ομοσπονδίες, αλλά προς τα... πάνω! 

Must Read

Μπροστά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο με κυβερνητικό… άρωμα βρίσκεται ο ελληνικός αθλητισμός! Εντάξει, σε αυτή τη χώρα όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, αλλά αν συμβεί κι αυτό, τότε θα μιλάμε για πραγματικό σκορποχώρι.

Εδώ και μέρες ψιθυρίζεται έντονα ότι θα αλλάξουν ξανά τα ηλικιακά όρια στις ομοσπονδίες, αλλά αυτή τη φορά προς τα πάνω. Σύμφωνα με τους «ψιθύρους» το όλο θέμα «υποκινεί» ο Ισίδωρος Κούβελος μέσω της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι πιέσεις αφορούν την αύξηση των ορίων ηλικίας από τα 70 στα 75 έτη, κάτι για το οποίο απαιτείται αλλαγή του υπάρχοντος αθλητικού νόμου. Μάλιστα, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι το σκέφτεται σοβαρά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, αν και ακόμη δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Πάντως, το έχει βάλει στις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα έρθουν σύντομα στη Βουλή. Μιλάμε για σοβαρότατο ατόπημα, αν συμβεί.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έφερε τον συγκεκριμένο νόμο άρον άρον στη Βουλή για να διώξει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο από την ΕΟΚ. Όλοι τον κατηγορούσαν για αντισυνταγματικότητα του νόμου, αλλά η Νέα Δημοκρατία τον ψήφισε μετά βαΐων και κλάδων! Ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού μιλούσε για ανανέωση των ομοσπονδιών και κατάργηση των ισόβιων προέδρων! Τώρα που έφυγε ο Βασιλακόπουλος και τα συμφέροντα είναι διαφορετικά, τα κριτήρια αυτά έπαψαν να ισχύουν;

Στην προκειμένη περίπτωση όμως το ηλικιακό όριο μπήκε για να αποτρέψει τη δυνατότητα κάποιων να διοικούν εις το διηνεκές κάτι που δημιουργούσε «φέουδα» εντός ομοσπονδιών και τεράστιες αντιδράσεις.

Προφανώς αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, και μάλιστα… φωτογραφικό, θα επιβεβαιώσει ότι σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν είναι σοβαρό. Δεν μπορεί τα πάντα να λειτουργούν στο πόδι και οι νόμοι να αλλάζουν ανά τετραετία, ανάλογα με το πώς συμφέρει κάποιους.

Σε τελική ανάλυση, ακόμα και στη ΔΟΕ υπάρχουν όρια ηλικίας. Αφού λοιπόν υπάρχουν όρια στους «Αθανάτους», γιατί να μην υπάρχουν στις ομοσπονδίες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This