Το ξέσπασμα του Έλληνα προπονητή Γιώργου Δώνη από την Σαουδική Αραβία: «Είμαστε απλήρωτοι μήνες»

«Μπήκαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ και ψάχνουμε να βρούμε το φως»

Must Read

Απασφάλισε!

Ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε μετά την ήττα της Αλ-Γουέχντα από την Αλ-Ιτιχάντ και αποκάλυψε ότι άπαντες στην ομάδα όλοι είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο. Στο πλευρό του πρώην προπονητή (και) του Παναθηναϊκού, στάθηκαν οι Άραβες φίλαθλοι της νυν ομάδας του, μεσω διαδικτύου.

Ο έμπειρος κόουτς περιέγραψε στην συνέντευξη Τύπου τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στην Σαουδική Αραβία. Σε μία χώρα που πολυδιαφημίζεται και είναι στο προσκήνιο λόγω των συνεχόμενων επενδύσεων. Κι όμως… Ό,τι λάμπει πάντα δεν είναι και χρυσός.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο χρηματικό ζήτημα και οι καυστικές τοποθετήσεις του γενικώς (όπως έχει συμβεί και σε παλαιότερες περιπτώσεις), προκάλεσαν αίσθηση.

«Η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Λαμβάνουμε πολλές υποσχέσεις, αλλά δεν βλέπουμε πράξεις. Η Αλ Γουέχντα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο είναι κακή, δεν παίρνουμε μισθό. Πήραμε τον πρώτο τον Νοέμβριο και μέχρι τώρα δεν λάβαμε άλλον και επίσης δεν υπάρχουν μπόνους. Δεν έχουμε εγκαταστάσεις ή εξοπλισμό για να βελτιώσουμε την ομάδα. Τον χειμώνα δεν κάναμε μεταγραφές, γιατί η ομάδα τιμωρήθηκε από τη FIFA και υπό το πρίσμα όλων αυτών των προβλημάτων, οι παίκτες μου έπαιξαν σπουδαίους αγώνες. Οι παίκτες ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις από την Τζέντα στη Μέκκα και πίσω για προπόνηση».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μας σέβονται. Η ομάδα μου παίζει πάντα τον τελευταίο αγώνα κάθε αγωνιστικής κι ελπίζουμε να βρούμε το φως τον επόμενο μήνα. Σέβομαι τους παίκτες της ομάδας μου και δεν μπορώ να φύγω, όταν χάσω την υπομονή μου, δεν ξέρω. Πρέπει να προσέχουμε το ομαδικό πνεύμα. Η αποστολή μου είναι να ανεβάζω το ηθικό των παικτών κάτω από αυτές τις συνθήκες και μέχρι το τέλος της σεζόν. Από τότε που ήρθα στη Σαουδική Αραβία σέβομαι τα πάντα εδώ και σέβομαι την εξέλιξη που συντελείται στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο. Από την αρχή του ταξιδιού μου με την Αλ-Γουέχντα έχω την αίσθηση ότι μπήκαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ και ψάχνουμε να βρούμε το φως».

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This