Σε «αναμμένα κάρβουνα» το Μαξίμου λόγω της άκαρπης συνάντησης των «Big 4»

Must Read

Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί η κυβέρνηση με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και την άκαρπη συνάντηση των «Big 4» την περασμένη Τετάρτη. Από τη μία πλευρά, φέρεται ότι έχουν συνασπιστεί οι ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, έχοντας απέναντί τους εκ μέρους του Ολυμπιακού τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και κάπου ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου με την «καυτή πατάτα» στα χέρια. Οι ισορροπίες που πρέπει να κρατήσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον είναι λεπτές και οποιαδήποτε κλίση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλά προβλήματα. Η κυβέρνηση φέρεται, λοιπόν, ότι ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί και το στραβοπάτημα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: Με 163 «ΝΑΙ» πέρασε η αλλαγή του εκλογικού νόμου – Ποιες αλλαγές φέρνει

Υπό το πρίσμα αυτό, το Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζει καλά ότι εάν στραφεί προς τη μία ομάδα, θα δεχθεί ενδεχομένως ανελέητο πόλεμο από την άλλη πλευρά και τούμπαλιν, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει τόσο για την προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και του πολύπαθου χώρου των ΜΜΕ όσο και για την ομαλή διακυβέρνηση της χώρας, δίχως πιέσεις και… παρατράγουδα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι κρίσιμο και θα απαιτηθούν λεπτοί χειρισμοί από τους αρμοδίους για να αποφευχθούν τα… χειρότερα. Για να παραχθεί, ωστόσο, αποτέλεσμα, είναι γεγονός πως πρέπει να «σπάσουν αβγά». Ποια θα είναι αυτά;

Υπενθυμίζεται ότι στη σύσκεψη της Τετάρτης, που διήρκεσε παραπάνω από 3,5 ώρες, υπήρξαν μεγάλες διαφωνίες και μικρά βήματα προόδου, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στην έλευση περισσότερων ξένων διαιτητών, προκειμένου να διευθύνουν αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας, ασχέτως αν είναι ντέρμπι, αλλά αν είναι δυνατόν σε όλα τα ματς των πλέι οφ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης «ευλόγησε τα γένια του», σημειώνοντας ότι «έγινε μια καλή αρχή, αλλά η δουλειά θα συνεχιστεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This