Super League: Μεγάλη νικήτρια η ΑΕΚ – Κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟ με γκολ του Αραούχο και έσπασε την «κατάρα»

Must Read

Με καταπληκτικό γκολ του Αραούχο στο 8′ η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, βάζοντας τέλος σε ένα σερί 13 ντέρμπι χωρίς νίκη.

Η Ένωση, παίζοντας αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πήρε τους τρεις βαθμούς και αύξησε την διαφορά της από τον τέταρτο ΠΑΟ στο +7.

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Άρης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τους «κίτρινους» να προηγούνται στο 13’ με γκολ του Βέλεθ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Φερνάντεθ στο 26’, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με την νίκη αυτή ο Άρης διατηρήθηκε στην 5η θέση αυξάνοντας την διαφορά του στους 5 βαθμούς από τον 6ο ΟΦΗ, χωρίς να μπορεί να πλησιάσει περισσότερο τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση. Ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στην 9η θέση της βαθμολογίας και στην ζώνη των playouts.

Δείτε επίσης: Γ. Γεραπετρίτης: Να καταστήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο κοινωνικό προϊόν

Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός «ίδρωσε» μέχρι να κερδίσει τον γηπεδούχο Ατρόμητο με 1-0, με γκολ του Χασάν στο 91’. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας και ο Ατρόμητος έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για μια θέση στα playoffs του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα «άνυδρο» 1ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα τέρματα στην επανάληψη, κερδίζοντας με 4-0 τον ΟΦΗ και παραμένοντας δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σκόρερ για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο Άκπομ (50’, 60’), ο Λάμπρου (66’) και ο Ντούγκλας Αουγκούστο (83’). Ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας χωρίς ακόμα να εξασφαλίζει μια θέση για τα playoffs.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ-ΠΑΟ: 1-0

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: 4-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ: 1-1

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ: 0-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ: 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 23η αγωνιστική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This