Πάνω από 50.000€ τα έσοδα από τις δημοπρασίες ενθυμίων Ελλήνων αθλητών – Θα διατεθούν στη μάχη κατά της πανδημίας

Must Read

Εντυπωσιακή ανταπόκριση δείχνει να έχει το πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», μέσω του οποίου δημοπρατούνται προσωπικά ενθύμια από την καριέρα και τις επιτυχίες Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, καθώς τα έως τώρα έσοδα έχουν ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ!   

Οι δημοπρασίες διενεργούνται επί μία εβδομάδα για κάθε ένα από τα εν λόγω αντικείμενα στον ιστότοπο https://www.charityidols.com/el/, με τα έσοδα από αυτές να κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό.

Μεταξύ των αντικειμένων που έχουν δημοπρατήθηκαν προσφάτως, ήταν τα υπογεγραμμένα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η συλλεκτική εμφάνιση από την προσωπική σειρά ρούχων του Greek Freak, που δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, που απέσπασαν 2.657 ευρώ, η αποχαιρετιστήρια φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη, που προσέφερε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που δημοπρατήθηκε αντί 1.050 ευρώ, ενώ τα νικητήρια φύλλα αγώνα των τελικών της Ευρωλίγκα το 2012 και το 2013, υπογεγραμμένα από τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, τα οποία προσέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και δημοπρατήθηκαν αντί 903 ευρώ.

Έως και την Τετάρτη 13 Μαΐου, εξάλλου, θα βρίσκονται υπό εξέλιξη οι τρεις τελευταίες δημοπρασίες για την υπογεγραμμένη φόρμα του ιστιοπλόου Κωνσταντίνου Τριγκώνη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα, την επίσημη ενδυμασία της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα από την Άγη Κασούμη και το συλλεκτικό επίχρυσο μπουκάλι της Coca Cola από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα, που προσφέρει η υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Ντόρα Πάλλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This