Σάββατο 12/6/2021

VolleyLeague: Ο ΠΑΟ αποφασισμένος να το τραβήξει στα «άκρα» για τους «με το έτσι θέλω» πρωταθλητές

Αποφασισμένοι να τραβήξουν το… σχοινί στα άκρα το θέμα με το ποιος θα είναι πρωταθλητής στη VolleyLeague Γυναικών είναι στον Παναθηναϊκό, με τους «πρασίνους» να τονίζουν ότι ζήτησαν την κασέτα της τηλεδιάσκεψης. Η Ομοσπονδία, με μια απαράδεκτη ενέργεια, δείχνει να έχει αποφασίσει τους τίτλους να τους πάρουν οι ομάδες που ήταν στην κορυφή ως την ημέρα της διακοπής και να μην πέσει κανείς, εκτός από περιπτώσεις όπως η Ηλιούπολη που δεν έχει την παραμικρή ελπίδα σωτηρίας.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και ήδη έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία ζητώντας την κασέτα της τηλεδιάσκεψης που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και εκπροσώπους των ομάδων του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ανέφεραν: «Έχουμε στείλει επιστολή στην ΕΟΠΕ να μας δώσει την κασέτα με την τηλεδιάσκεψη, όπως ορίζει ο νόμος. Θα το πάμε στα άκρα. Η Ομοσπονδία, όταν μας έστειλε σχετικό e-mail, μας είχε αναφέρει: “Σας καλούμε σε τηλεδιάσκεψη για να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα”».

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Πρέπει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ να ρωτήσει τις ομάδες και να πάει στο Δ.Σ. και να πει ποιες ομάδες ψήφισαν τι. Όπως ο Καραμπέτσος περιμένει τις ομάδες τι θα κάνουν στην ΕΣΑΠ, πρέπει να τις ρωτήσει και στη VolleyLeague Γυναικών επίσημα να ψηφίσουν και να θέσει την ψηφοφορία στο διοικητικό συμβούλιο, που είναι αρμόδιο να αποφασίσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ