Παχατουρίδης: Χωρίς σοβαρά προβλήματα από το χιόνι το Περιστέρι

Από τις ελάχιστες περιοχές που οι δρόμοι καθαρίζονται ήδη

Must Read

Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες χρειάζεται από όλους του πολίτες και συστήνεται η παραμονή τους σε εσωτερικούς χώρους εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Από τις μεσημεριανές ώρες η κακοκαιρία “ΕΛΠΙΔΑ” χτύπησε και το Περιστέρι καλύπτοντας με χιόνι όλους τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Μαίρη Τσιώτα, δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι και αυτή την ώρα σοβαρά προβλήματα όπως σε άλλους Δήμους.

Στους δρόμους της πόλης και κυρίως στο βόρειο μέρος (Κηπούπολη, Χρυσούπολη) έχει γίνει ρίψη αλατιού από χθες το βράδυ ενώ οχήματα του Δήμου κάνουν συνεχείς εκχιονισμούς των δρόμων.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι η χιονόπτωση παραμένει ισχυρή και πυκνή κάτι που δυσκολεύει το έργο των συνεργείων του Δήμου αφού οι δρόμοι καλύπτονται και πάλι από λευκές στρώσεις χιονιού γρήγορα.

Από τις 22:00 το βράδυ επιχειρούν στην πόλη 1 μεγάλη αλατιέρα/εκχιονιστικό, 1 μικρή αλατιέρα/εκχιονιστικό, 4 μικρότερα οχήματα εκχιονισμού, 4 αυτοκίνητα που μοιράζουν αλάτι σε καίρια σημεία και 3 συνεργεία για κοπή κλαδιών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πάρα πολλές υποδείξεις πολιτών για κόψιμο κλαδιών αλλά αυτό δε σημαίνει πως τέτοιες οχλήσεις δε θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

Τέλος αυτή τη στιγμή δεν έχουν παρατηρηθεί διακοπές ρεύματος ή νερού σε κάποια γειτονιά του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This